Muhteşem | Konular | Kitaplar

Sefa Doğanay'ın hürrem taklitine çok gülmüş

‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin başrol oyuncuları Halit Ergenç ve Meryem Uzerli, dizinin tanıtımı için gittikleri Cannes’dan döndü.
Fransa’nın Cannes kentinde “MIP TV” fuarında Muhteşem Yüzyıl dizisinin dünya lansmanı için düzenlenen partiye katılan dizinin başrol oyuncuları Halit Ergenç ve Meryem Uzerli yurda döndü. Yurda dönen ikiliyi Atatürk Havalimanı’nda Ergenç’in eşi Bergüzar Korel ve oğlu Ali karşıladı.

Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Halit Ergenç, “Çok kısa sürdü. Dizinin tanıtımı için gittik. Haziran ayında satışı başlayacak. Dün gece dizi için yapılan özel bir tanıtım partisi vardı. Ona katıldık. Hem Muhteşem Yüzyıl’a hem de Türk dizilerine muhteşem bir ilgi var. Dolasıyla beklentiler oldukça yüksek.

Tanıtımları ve birkaç bölümü izleyen kanal yöneticileri ve medya pazarlamacılarıyla konuştuk. Beğendiklerini ve merakla beklediklerini söylediler. Biz haziran ayından sonra önümüzdeki sezonu düşünüyor. Diziyle ilgili çok iyi fikirlerimiz var. Hızlı bir başlangıç olacak. Yazın erken çalışmalara başlayacağız ve sıkı çalışacağız. Diğer kısım yani satış ve pazarlama kısmı yapımcımız ile ilgili. Biz oraya sadece tanıtım için gittik. Bizim düşündüğümüz sadece haziran ayında dizinin önümüzdeki sezon çekimleri olacak” dedi

HÜRREMİ GÜLDÜREN OLAY
“Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Hürrem rolünü canlandıran Meryem Uzerli, ilk defa Cannes’e gittiğini ve çok güzel bir gün yaşadığını söyledi.

Gazetecilerin, “Sefa Doğanay sizin taklidinizi yaptı. İzlediniz mi?” sorusu üzerine Meryem Uzerli, “Taklidimi internette gördüm çok güldüm. Biraz bana yakın bir taklit olmuş” diye konuştu.


Konular